(4/12) Digital pepparkaka!

De senaste dagarna har jag gått omkring och funderat på pepparkakor en hel del, och orden "digital pepparkaka" cirkulerade i huvudet. Jag undrade vad jag kunde hitta på med att skicka pepparkakor till folk.

Och i förrgår kom jag på vad jag skulle använda det till. Jag vill ge en digital pepparkaka till bloggare jag uppskattar och jag tycker visar upp en positiv och stark bild av sig själva till sina läsare. Så jag kommer att skriva om olika bloggare jag tycker har bra värderingar och inspirerar sina unga läsare att se det viktiga i livet. Använda vad man har innanför hjärnbalken! Bloggare som... "bygger upp" sina läsare!

Du kanske undrar - varför kallar jag dem "digitala pepparkakor"? Jo! Vi vet ju att man blir snällare av att äta pepparkakor. Och alla de bloggare jag ska rekommendera drar sina strån till stacken för att göra sina läsare lite snällare och gladare i sina bloggar. Så namnet passade perfekt.

Jag tar gärna emot fler tips på bra bloggare som de också förtjänar att få ett av priserna. De enda kraven är att personen är en trevlig människa med bra värderingar som sprider dem i bloggen och försöker påverka till det bättre. Det förtjänar en eloge bara det!

Så tveka inte att kommentera i ett inlägg om du har ett tips om en bloggare! Det kan vara en välkänd bloggare som har MASSOR av läsare eller en pytteliten blogg som bara du läser. Vilken blogg som helst. Tveka inte! I vilket fall kan ju INTE de rekommenderade bloggarna få MINDRE läsare! Snarare mer, förhoppningsvis.

Så kom gärna tillbaka och kolla in vilka bloggar som väljs ut! Kram!


Related Posts with Thumbnails

Kommentarer
Postat av: jenny

sv: tack själv :D

ge mig gärna tips om vad jag kan göra på min blogg, frågestund osv? :D

Skrivet 2009-12-04 @ 18:53:36
Blogg- eller sajtadress: http://jnguyen.blogg.se/
Postat av: Oskar

Fin blogg.Jag vill föreslå att du kikar på Carl Bildts blogg. Den ger en bra inblick i vår samtidshistoria. Hans försök att ena Europa förtjänar en "digital pepparkaka".

Skrivet 2009-12-05 @ 23:14:10

♥ Du får gärna kommentera inlägget här:


Ditt namn, sötnos?
Kom ihåg mig?
E-postadress? (den ser bara jag)

Blogg- eller sajtadress?

Din kommentar:

Tack så mycket! ♥♥♥
Trackback

LucyMoran

LucyMorans
"unika besökare"
(sedan 10 nov 2009):
free countersRSS 2.0