(25/6) Sooookie!

Gillar du True Blood??? Jag är BESATT av True Blood!!!

I det senaste avsnittet gjorde huvudpersonen Sookie en jättebra imitation av hur hennes pojkvän Bill säger hennes namn....! Det är så himla kul!

Så här kan det låta när Bill säger "Sookie":



Och så här låter det alltså när Sookie härmar Bill. Hahahaha..........



GLAD MIDSOMMAR!

Related Posts with Thumbnails

(19/6) Kronprinsessbröllop och Dear John

Klockan är över midnatt - så IDAG är den kungligt bröllop på gång! YEY! Jag ser faktiskt lite fram emot det... när jag tänker efter. Jag har då och då lite svårt för kronprinsessan Victoria, hon känns ibland lite för tillgjord tycker jag. Hon ler konstant och verkar lite väl inställsam i att visa att hon duger till varenda sekund. Håller du inte med mig så får du gärna kommentera och övertyga mig om motsatsen, för jag VILL tycka om henne.

Så imorgon ska jag till mina föräldrar och se bröllopet hos dem. Mamma ser verkligen fram emot bröllopet och har gjort det ända sen förlovningen förra våren. Och så får jag träffa mina underbara kissekatter igen, som bor hos mamma och pappa. Nu har jag inte varit där på ett tag, så jag längtar att få se mina små änglar igen!

Jag har tydligen inte bloggat på ett tag. Hoppsan! Haha.... Men jag gör det nu istället.

Som jag bloggade om tidigare så åkte jag och familjen åkte till Heron City och gick på bio förra veckan. Jag och mamma såg det romantiska dramat "Dear John"! Den var en sån där riktigt härligt mustig tårdrypande berättelse som man bara kan koppla av till och njuta. Många tycker att man bara borde se actionfilmer på bio, men jag älskar att se DRAMAN på bio!



Filmen är regisserad av Lasse Hallström och det gjorde att vi blev extra intresserade av filmen. Jag och mamma älskade Chocolat, tex. När förtexterna rullade såg jag också att Nicholas Sparks hade skrivit boken som "Dear John" var baserad på och jag hoppade till och blev jätteglad! Jag viskade till mamma, "vet du vad han har gjort mer? The Notebook!" Det är en annan romantisk film som vi älskar! Så det passade mamma perfekt!

Huvudrollerna i "Dear John" spelas av Channing Tatum och Amanda Seyfried, båda var väldigt duktiga i sina roller, tyckte vi. Richard Jenkins spelade Johns pappa och han var också väldigt bra. Henry Thomas spelade en vän till familjen och honom känner du säkert igen, från Steven Spielbergs E.T.



Filmen var i alla fall underbar och jag ska inte avslöja något om vad som händer, så jag skriver inget om själva handlingen. Men jag kan bara säga att jag gillade den och det gör nog du om du gillar romantiska filmer. Som tex The Notebook. I så fall är den här filmen förmodligen precis din smak.

Här kommer fler bilder från filmen.



Och här nedanför finns också en trailer ifall du är intresserad. ^_^


Related Posts with Thumbnails

(12/6) Heron City



I tisdags var jag och familjen till Heron City, utanför Stockholm. Vid Kungens kurva, närmare bestämt. Det var jättekul! Faktiskt fanns inte så himla mycket affärer, men vi hade jättemysigt.

Och de har ett gigantiskt MediaMarkt! Jag ÄLSKAR MediaMarkt! Åh, så mycket bra filmer!!! Och jag och mamma var tvungen att stanna och kika lite på Avatar som de spelade upp på en av alla tv-apparater. Vi kunde inte låta bli! Jag såg också The Roads DVD för första gången i en affär!!! Det var helt otroligt att få se den bara stå där på en hylla! Som om den bara var vilken film som helst.... Hihi....

Vi åt på Pizza Hut och maten var HIMMELSK! Jag höll på att dö vid varje tugga.... haha... Och sen banana split till efterrätt! Underbart! Och sen såg jag och mamma en jättebra film på bio (mer om den vid ett senare tillfälle).

Related Posts with Thumbnails

(10/6) True Blood-premiär



Jag håller på att längta ihjäl mig till True Bloods säsongspremiär. Jag ser om säsong 1 och 2 så att jag ska vara redo för säsong 3 om.... åh, gud! Bara några dagar kvar!!! Iiiiiiiiii! Vad kul det ska bli!!!

Nån mer som längtar???

Related Posts with Thumbnails

(9/6) Nya härliga videos




Lady Gaga - Alejandro






Shakira - Waka Waka (This Time for Africa), den officiella VM-låten






Rihanna - Rock Star:




Related Posts with Thumbnails

(8/6) Cruise & Lopez @ MTV Movie Awards

Hihihi.... nån som har sett den här roliga videon från 2010 års MTV Movie Awards? Tom Cruise, utklädd till Les Grossman som han gestaltade i filmen Tropic Thunder, uppträder på scen tillsammans med Jennifer Lopez. Kolla också in Tom Cruises fru Katie Holmes som har kul när hon tittar på från publiken.



Jag har oftast väldigt svårt för Tom Cruise för att han alltid verkar så otroligt.... "full of himself". Så fort han ler så är det som att det syns att han tänker "FAN vad jag är bra....". Ganska jobbigt. Nån som vet vad jag menar?

Men han är inte lika jobbig här. Kanske är det för att han inte visar det där inställsamma leendet.... Hm....

Related Posts with Thumbnails

(7/6) Deer diary, hello kitty



Det här måste nog vara bland det sötaste jag nånsin sett! Det här underbara rådjuret tvättar den lilla kissekatten och katten i sin tur är ju så söt och ser så lycklig ut när den jamar och stryker sig mot rådjuret! Tänk vad det är sött när olika arter i djurvärlden visar att dom tycker om andra arter.



Gud så söööööött!!!

Related Posts with Thumbnails

(5/6) Marockansk inredning

Ifall du inte förstår tjusningen med orientalisk inredning så föreslår jag att du tar en titt på följande bilder. Då kanske du förstår varför jag..... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR sån här inredning! ^_^



De här bilderna kommer från olika Riad-hotell i Marocko.

Gillar du marockansk eller orientalisk inredning så har jag massor av såna inlägg och bilder som jag bloggat om tidigare. Allt finns i kategorin Inredning. =)

Related Posts with Thumbnails

(4/6) Oljeläckan - hur gick det till?


Mamma och pappa och jag satt förra veckan och funderade över oljeläckan i Mexikanska golfen och vad som faktiskt hände med öljerören efter att Deepwater Horizon sjönk.

Nu har jag hittat mer info om det hela och här finns en video som beskriver ganska bra vad som hände:


Related Posts with Thumbnails

(3/6) Finns det nåt så sött som pandor???

Förbered dig på en söthetschock av ej tidigare skådat slag. Hihihi... nä då... men SJUKT söta är dom allt!



















Är inte pandor helt underbara???

Related Posts with Thumbnails

(2/6) Tarantino ser ner på oss....

Regissören Quentin Tarantino har ju som bekant en väldigt säregen stil på sina filmer. Våldet och dialogen osv. Men jag hade ingen aning om att nästan alla filmerna har scener som filmas utifrån ett bagageutrymme. Kolla bara in de här bilderna:


Related Posts with Thumbnails

(1/6) Poker Face à la Christopher Walken

Äntligen är det juni! Jag har så sjukt svårt att skilja på mars, april och maj så jag blir alltid så glad när de är över! Hihihi! Jag hoppas det snart blir riktigt härlig sommarvärme! Jag längtar verkligen efter att åka och bada! Det ska bli underbart. Jag och min kompis Kim ska bada bada bada!

Häromdagen kom jag över den här skojiga videon, där Christopher Walken ger sin egen tolkning av Lady Gagas låt "Poker Face". Hihihihi..... han gör det så bra!!!


Related Posts with Thumbnails










RSS 2.0