(30/7) Obama's Elf

Jag hittade nyligen den här videon:Hahaha.... gud vad jag skrattade!

Related Posts with Thumbnails

(26/7) Commander

De senaste dagarna har jag haft den här låten på hjärnan. Jag tycker den är ganska bra! ^_^

Kelly Rowland feat. David Guetta - Commander:Jag tycker det är ganska kul att Kelly Rowland har utforskat lite nya genrer sen "When Love Takes Over", som ju spelades jämt förra sommaren. Tydligen fick hon upp ögonen för dance-musik sedan hon jobbade med David Guetta den gången. Jag läste att hon tillbringade mycket tid i Europa och märkte hur dance-musiken påverkade publiken. Hon måste ju också har spelat live med Guetta på klubbar många gånger och det måste ju ha gjort det roligare.Jag gillar R'n'B mer än dance som genre, men både "Commander" och "When Love Takes Over" tycker jag är riktigt bra. Vad tycker du om Kelly Rowlands nya musikstil?

De har spelat in en bakom kulisserna-video om hur de gjorde "When Love Takes Over". Det är kul att se hur de spelar in, tycker jag. Här har vi den videon och nedanför - den färdiga musikvideon.

Är "When Love Takes Over" eller "Commander" bäst? Vad tycker du?

Det här är en min favoriter av David Guettas låtar. Den är så härlig!


Related Posts with Thumbnails

(25/7) Sommaren

Jag har verkligen varit dålig på att blogga på sista tiden..... Jag har haft jättemycket i huvudet med att vi nyligen förlorade vår underbara kissekatt, Shade, och så har jag inte haft så särskilt mycket inspiration heller.

Jag hade också ett helt sjukt virus eller nåt i datorn som gjorde att jag inte kunde öppna några program eller komma ut på nätet. Det poppade hela tiden upp rutor om virusvarningar från ett program jag inte ens har installerat.... Allt gick ut på att de ville att man skulle köpa den hela versionen av programmet om man ville bli skyddad. Den enda sajten jag kunde komma till på internet var den där man kunde köpa uppgradering till det här "virusprogrammet"..... Nej, men riktigt så dum är jag inte.... Till slut tog mitt vanliga virusprogram som tur var över och det måste hag tagit bort all den där virusvarnings-idiotin, för sedan dess har datorn fungerat som smort. ^_^

Men allt med Shade är så jobbigt. Man har henne hela tiden i bakhuvudet och det gör så ont. Jag försöker att se det positiva och tänka på att hon slipper ha ont, vilken hon i sinom tid skulle ha fått, och att vi ändå har en till underbar bäbikatt kvar som vi måste njuta av, även om man så ofta tänker på Shade.Så jag räknade inte med att den här sommaren skulle bli så särskilt fylld av upptåg, utan jag accepterar att det får blir som det blir med aktiviteter. Jag har ändå varit och badat två gånger, men jag måste säga att vattnet verkar ju inte fatta att det ska ta och bli varmare! Det var ju till alldeles nyligen så otroligt hett i luften, borde inte vattnet ha värmts upp mer än så här??? Jag blir ju så sur att det känns nästan för kallt för att bada. Jag har väl blivit gammal, helt enkelt.....?

Det ska ju vara kul att bada - inte plågsamt! Hur tycker du vattnet är i år?

Related Posts with Thumbnails

(12/7) Min älskade ShadeDet här är Shade, en av mina älskade små kissekatter. I torsdags, den 8:e, var vi tyvärr tvungna att söva ner henne för hennes njurar var väldigt dåliga. Den ena var för stor och fylld med vatten och den andra var för liten, så hon hade ingen chans att klara sig och vi var tvungna att agera innan hon skulle få ont. Sån tur är så somnade hon in jättefint och snabbt.

Men att avliva Shade var absolut det svåraste vi gjort. Hon var en sån otroligt timid, trevlig och underbar liten katt och jag älskade henne så mycket så det inte går att förklara. Men det gör jag ju nu med, även om Shade inte finns längre. Kärleken försvinner ju aldrig.

Gud vad jag saknar hur hon brukade sitta i köket hemma hos mina föräldrar och vänta tills någon reste sig från bordet där vi satt och åt och sen hoppa upp i köksfönstret och be om att få bli klappad. Hon skuttade upp, kisade med de underbara ögonen, krökte ryggen och satte svansen i vädret för att visa att hon ville bli smekt över ryggen. Det var så otroligt gulligt...Det är helt sjukt hur hemskt det känns att ha förlorat Shade. Det låter nog väldigt konstigt att förstå för någon som inte har haft husdjur, för att man har ingen aning hur mycket man kommer älska de små liven. Men de blir inte som husdjur utan en del av familjen. De är genomtrevliga och allt de kommunicerar till oss är bara ren kärlek.


Related Posts with Thumbnails


RSS 2.0