(30/4) Pope Song

Hahahahaha..... Tim Minchin är ett geni! Han är en komiker som har gjort en underhållande video om ett allvarligt ämne, nämligen den här idiotiska påven som skyddar pedofilerna inom den katolska kyrkan.

Se videon här:För att byta ämne totalt..... ha en trevlig valborg ikväll!

Related Posts with Thumbnails

(29/4) Adam Lambert på Berns

Jag kom nyss på att jag har ju totalt glömt att lägga ut en video på när Adam Lambert kom hit till Sverige och uppträdde på Berns. Det var nog för en månad sen skulle jag gissa på. Jag har sett alla videorna av låtarna han sjöng massor av gånger, men inte lagt ut nån av videorna på bloggen förut.

 

Här är en av mina favoriter, "Music Again":

 Nån annan som gillar Adam? Han är helt fantastisk! Han sjunger helt underbart och är en sån himla fin människa. Jag har sett så väldigt många intervjuer och klipp med honom och han är ju aldrig nånsin nåt annat än supertrevlig! Inte ens när han är irriterad så tar han ut det på andra. Han är verkligen en förebild för hur alla borde vara.

Related Posts with Thumbnails

(28/4) Snart ny säsong av True Blood

Som jag har skrivit många gånger förut så ÄLSKAR jag True Blood!

Säsong 3 vankas i juni och jag längtar verkligen! Här är en poster för den nya säsongen.
Ser inte alla härligt blodtörstiga ut?

Klicka på bilden för att se den i en mycket större storlek.


Related Posts with Thumbnails

(27/4) Hm?

Har du nånsin undrat hur det skulle se ut om en krokodil korsades med en and? Jag har nämligen undrat det varje dag av mitt liv!

Här har du svaret:


Related Posts with Thumbnails

(26/4) Åh, dessa dumma gubbstruttar........

Nån som såg ett Uppdrag granskning härom veckan, om de hemska typerna som tycker det är helt okej att slå barn? Åh vad arg de gjorde mig! Programmet handlade om olika tillfällen barn eller ungdomar har provocerat lärare, rektorer eller äldre människor och de vuxna har svarat med att använda knytnävarna. Eller handflatan, som vissa av dem sa. Javisst - som om det skulle göra allt okej......

Men i alla fall, det sjuka är hur en 70-åring kan slå en tonåring och hundratals pensionärer dyker upp till hans rättegång och HEJAR PÅ den idioten..... Jag menar.... hur är de funtade??? De sa nåt i stil med att ungdomar har för lite respekt för äldre.

Nu kommer jag till min egentliga poäng. VARFÖR ska man ha respekt för de äldre? Varför ska de principiellt ha mer respekt än alla andra? Jag säger snarare att man borde ha lika mycket respekt för alla – underförstått att personen i fråga FÖRTJÄNAR din respekt.

Att respektera de äldre är sån där propaganda man intalats hela livet, sedan generationer tillbaka. Hjärntvätt med andra ord. Och oftast kommer ju just den här propagandan från de äldre.... Det säger väl allt.

Om något, så borde man väl snarare respektera de ungdomar som visar på hög moral – hellre än de äldre människor som visar på samma höga moral. Ungdomarna har ju haft mycket färre år på sig, än den äldre, att utvecklas till den person den är idag.

Behöver något nötas in i hjärnan med propaganda är det oftast inte naturligt i alla fall. Och då ska man inte tillåta folk att hjärntvätta barnen - utan säga ifrån.

FÖRTJÄNA min respekt – så ska du få den.
Och ett tips (behövs tydligen för de trögfattade); du får knappast min respekt genom att misshandla slumpmässiga minderåriga du stöter på på stan.


Related Posts with Thumbnails

(25/4) Bäääääbi

Jag kan inte få nog av alla söta djur på Youtube! Och jag älskar elefanter! De är ju så ursöta och alltid så vänliga. De är ju så himla stora och ändå inte agressiva mot människor.

Den här babyn är ju bara för söööööt! "Jag vill leeeeeeka..... bara lite till...... snääälla......."


Related Posts with Thumbnails

(24/4) PumpsDe här pumpsen kommer tydligen från Haléns och kostar 399 kr.
Jag tycker de var jättesöta! Vad tycker du?

Just nu SUUUUUUUGER mitt internet och hela min dator. Jag kan knappt öppna program längre innan det står att de "svarar inte". Webbläsarna strejkar, det går knappt att öppna bilder och är extremt svårt att ladda upp bilder. Jag blir så arg...... Ifall jag inte lyckas blogga framöver så vet du varför i alla fall. Kram!


Related Posts with Thumbnails

(23/4) Ännu en nysande baby!

Vi har väl alla sett videon med den bedårande lilla pandan som nyser och skrämmer sin mamma. Annars har ni den här under........ men det finns ju också en ursöt nysande elefant-baby! Har du sett det här klippet? Gud så söt!Vad tycker du om den sötnosen?


Related Posts with Thumbnails

(22/4) Åh vad jag älskar Avatar!
UPDATE: Alla mina inlägg om Avatar:
(8/1) Ska man...? Verkligen?
(9/2) ÄNTLIGEN!
(15/2) Svar på min egen fråga!
(13/4) Äntligen! 3D!!!!
(15/4) Avatar-update!
(22/4) Åh vad jag älskar Avatar!

Related Posts with Thumbnails

(21/4) Firefox-problem

Jag behöver hjälp! Pleeeeeeeeease!

Igår började jag på allvar använda Firefox istället för Internet Explorer. Firefox har ju MASSOR med fördelar, add-ons tex.

Men idag blev jag besviken på Firefox, för allt går så otroligt långsamt! När jag använder IE brukar webbläsaren hänga sig (om jag kanske har 10 eller fler flikar uppe samtidigt) men Firefox kan hänga sig bara jag loggar in ibland. Jag får stänga ner webbläsaren via Aktivitetshanteraren varannan minut!

Är problemet att add-ons tar stor plats (jag har nog installerat 15-20 add-ons) eller är det något annat problem? Jag har tagit bort all webbhistorik, all cache-vad-det-nu-heter och har minst 10 GB ledigt på varje hårddisk. Och jag har till och med tagit bort några program från datorn eftersom allt för många program sinkar väl ner allting? Men fortfarande segar Firefox och hänger sig. Fast Internet Explorer är nog lika seg den också just nu.

Nån som vet vad felet är? Jag skulle vara väldigt tacksam för minsta lilla tips jag kan få! Kram!


Related Posts with Thumbnails

(20/4) Awaaaa aaaaaawaaaaa awaaaa

Återigen så dör jag av söthetschock...... Den här sötnosen kan ge diabetes, så söt är den.... Lyssna bara!


Related Posts with Thumbnails

(19/4) Friend Wheel på Facebook

Använder du Facebook? Förmodligen gör du det.... ALLA gör nästan det nu för tiden. Jag tycker det är ganska roligt!

Idag använde jag appen Friend Wheel, en jätterolig app där alla dina vänner kartläggs och man får se hur de känner varandra! Riktigt kul faktiskt! Och gulligt och färgglatt.... hihihi.... Så här ser det ut:De av mina vänner som har en massa fler streck emellan sig är mina ateist-vänner. Snacka om att de har nätverkat ihop sig!

Du borde också generera ditt eget Friend Wheel! Det är skoj!

Man kan också tydligen göra ett liknande wheel för sina Twitter-kompisar, här finns den adressen. Det måste jag också prova!

Du får gärna adda mig på Facebook eller Twitter. I så fall finns adresserna här: FACEBOOK. TWITTER

Oj! Nu märkte jag något helt nytt på FB! Precis nyss, måste ha varit under den senaste timmen bara, så ändrade de att man inte längre klickar på "Bli ett fan" av en sida, utan istället heter knappen nu bara "Gilla"! Man GILLAR alltså en hel sida, så som man förut var fan av den. Oj, det kan väl kanske bli krångligt.... det finns ju små vanliga "gilla-knappar" efter varje händelse i folks loggar. Vad tro du? Blir det krångligt? Kram!UPDATE:
Nu ser jag att det står att man är FAN av en sida igen. Gud vad konstigt....

Related Posts with Thumbnails

(18/4) Brick and Lace

Igår lyssnade jag på Brick and Laces låt "Love is Wicked" som var populär för några år sedan.
Här är videon:Sen hörde man inte så mycket mer om dem tyvärr. Låten är ju faktiskt sjukt bra, beatet underbart och all dans i videon är ju riktigt snyggt. Varför är Brick and Lace inte mer populära?

Jag började fundera - är det löjligt att känna nostalgi över något från bara några år sen? Hihihi.....

Jag lyssnade på fler låtar med dem igår och de har gjort MÅNGA bra låtar. Det får mig att jämföra dem med tex Rihannas senaste album.

Kommer du ihåg Love is Wicked? Vad tycker du?


Related Posts with Thumbnails

(17/4) Björnar alltså...... ^_^

Det här är ETT sätt att skaffa föda....


Related Posts with Thumbnails

(16/4) Imagine


Related Posts with Thumbnails

(15/4) Avatar-update!

I förrgår fick jag äntligen se Avatar i 3D! Åh vad bra den var! Fast det var den ju första gången också.... hihihi.... men jag tyckte den var mycket bättre nu än förra gången! Och det berodde inte på 3D:n, utan själva historien var mycket bättre andra gången. Och 3D:n var ju förstås också jättekul att njuta av!

Efter jag sett filmen förra gången tyckte jag att betyget var någonstans mellan 4 och 5, så jag tog 4. Hihihi.... jag är VÄLDIGT snål med mina filmbetyg! Därför är det så extra kul att dela ut höga poäng!Jag tror jag gillade filmen ännu mer denna gång eftersom första gången jag såg den var jag så noga med att inte ha för höga förväntningar, pga. allt beröm filmen fått. Just förväntningar är livsfarligt för hur man uppfattar en film. Det gäller att inte ha förväntningar, för då tycker man ofta att filmen inte alls lever upp till allt snack om den.

Jag tror det är just därför filmer ofta har få höga betyg på IMDB precis när de kommit ut. Alla filmbesökarna är chockade över hur bra filmen är och det positiva ryktet sprids. Det resulterar ju så klart i många biobesökare. Ofta blir de besvikna för att de har hört FÖR mycket bra saker om filmer. Så långsamt går betyget på IMDB ner, inte för att filmen INTE ÄR BRA - utan bara INTE LIKA BRA SOM FÖRVÄNTAT.

Så gillar du en film - prata inte upp den FÖR mycket till dina vänner och familj.
En film som man inte hört NÅGOT rykte om, varken bra eller dåligt, kan man säkert bedöma rättvist redan första gången man ser den.

Gud vilken filmnörd jag är........ jag låter ju ganska patetisk... hahahaha..... men jag ÄLSKAR helt enkelt film och att recensera dem!

Men för att återgå till Avatar, jag tror jag njöt mer av filmen denna gång för jag var inte lika mycket.... "på min vakt" att inte bli besviken pga. förväntningarna. Filmen var verkligen värd en 5:a. Och för att jag ska dela ut en femma krävs att filmen ska kunna kallas ett "mästerverk" och det kan absolut Avatar!
UPDATE: Alla mina inlägg om Avatar:
(8/1) Ska man...? Verkligen?
(9/2) ÄNTLIGEN!
(15/2) Svar på min egen fråga!
(13/4) Äntligen! 3D!!!!
(15/4) Avatar-update!
(22/4) Åh vad jag älskar Avatar!

Related Posts with Thumbnails

(14/4) Visst blir man hungrig???Här kommer en bild på müslipaketet som jag pratade om i förrgår! Åh vad jag tyckte paketet var fint. Tänk om alla matförpackningar var så här fina! Då skulle det vara mycket mycket roligare att storhandla, eller hur? ^_^

Trots jag inte är så särskilt förtjust i aprikoser och inte vet om jag gillar varken papaya eller daddlar så kunde jag inte motstå müslin! Hihihi..... Den var helt enkelt OEMOTSTÅNDLIG.


Related Posts with Thumbnails

(13/4) Äntligen! 3D!!!!Ikväll ska jag äntligen få se Avatar i 3D!!! Jag har sett filmen en gång förut på bio men då fanns inte 3D här. Nu har de faktiskt fixat det så jag MÅSTE se filmen igen!

Och Sam Worthington är ju inte LIIIIITE nam nam.....Kram!
UPDATE: Alla mina inlägg om Avatar:
(8/1) Ska man...? Verkligen?
(9/2) ÄNTLIGEN!
(15/2) Svar på min egen fråga!
(13/4) Äntligen! 3D!!!!
(15/4) Avatar-update!
(22/4) Åh vad jag älskar Avatar!

Related Posts with Thumbnails

(12/4) Fin låt

Jag gillar den här låten. Vad tycker du?Idag var jag ute och handlade mat och hämtade ett paket. Jag har fått Audrey Hepburn-boxen jag skrev om förut, som jag vann i Oscarstävlingen! Yey! Den är så superfin! Jag lägger ut foton sen.

Det är ju så extra kul med filmer och filmboxar om de är SNYGGA. Tänk vilken skillnad utseendet gör. På tal om det.... just det, så var det, jag tänkte precis samma sak om müsliförpackningarna idag på ICA.... hahaha.... Jag köpte en ny musli - kanske mest för hur snyggt paket den hade! Sjukt alltså.... Jag ska visa paketet senare så får du se själv. Så sött! 

Samma sak tänker jag om böcker. Ett snyggt bokomslag gör OTROLIG skillnad. Det är omslaget jag reagerar på i bokhandeln, och först om omslaget är fint läser jag på baksidan.

Jag ska öppna Audrey Hepburn-boxen senare för nu måste jag sova en stund! Hihihihi... jag är hur trött som helst. Men jag är så försiktig med boxen. Hur ska jag ens våga ta bort plasten???


Related Posts with Thumbnails

(11/4) Är "Satan" katolik?

Pat Condell heter den här briljante mannen som här summerar katolicismen utan nåd. Rakt på sak beskriver han detta korrupta system och det är ett rent nöje att lyssna på honom.Vad tycker du om videon?


Related Posts with Thumbnails

(10/4) Heja Sverige!           


Related Posts with Thumbnails

(9/4) Kittenlove!


Related Posts with Thumbnails

(8/4) De tio budorden


Related Posts with Thumbnails

(7/4) Galet häftigt trick!

Jag stötte på den här videon och..... herregud..... jag bara gapade..... Se den här videon, och se HELA videon så förstår du vad jag pratar om, vad som är så häftigt. Hur är det möjligt??? Jag är mållös....

Fast det kan väl inte vara äkta??? Eller?


Related Posts with Thumbnails

(6/4) More cowbell


LOL


Related Posts with Thumbnails

(5/4) Rösta gärna på mig som veckans blogg!


Jag har blivit nominerad till Veckans blogg! Yey! *viskar*

Du får gärna rösta på mig genom att klicka här för att komma till Merissas inlägg om Veckans blogg. Man röstar bara genom att skriva en kommentar med namnet på den man hejar på.

Ifall du vill rösta på mig - STORT TACK! Kram!


Related Posts with Thumbnails

(4/4) Freddy Amigo i Talang 2010

 

I fredags gjorde en man vid namn Freddy Amigo succé i tv-programmet Talang 2010. Du har kanske redan hört talas om det här, men jag måste ändå skriva om det här och tipsa den som inte har hört talas om det.

Mamma tipsade mig igår och vi såg på klippet på datorn. Nedan finns det långa klippet där man får se hela hans audition. Han är verkligen jätteduktig! 

I media har Freddy redan börjat jämföras med Susan Boyle och Paul Potts, som båda blev enormt uppmärksammade för sina auditions i Britain's Got Talent.

Roligast är väl som alltid med såna här klipp - hur juryn reagerar! Tur att de gillade honom så mycket för de var så otrevliga mot honom innan han börjar sjunga. Inte snällt!


Kolla in klippet här! Och kolla när juryn ser ut så här:  Här är Freddy med på Aftonbladets hemsida.
Och en till artikel.
Artkel från Expressen.
En till Expressen.

Bilder från Aftonbladet.


Related Posts with Thumbnails

(3/4) Glad påsk!

LucyMoran önskar en glad påsk! Puss på dig!


Related Posts with Thumbnails

(2/4) Dock of the BayRobin Bengtsson
gjorde Dock of the Bay så otroligt bra i Idol 2008. Så bra att jag faktiskt längtar efter att höra hans version varje gång jag hör originalet. Jag älskar hans version! Så himla bra! Han har en otrolig röst.

Vad tycker du?


Related Posts with Thumbnails

(1/4) Take the Lead!

Wow! Redan april!

Gillar du dansfilmer så borde du gilla filmen Take the Lead!

Filmen handlar om en danslärare spelad av Antonio Banderas, som undervisar några problemungdomar. Ingen tar dansen på allvar så en dag tar han dit en dansare och eleverna bara gapar. Helt klart filmens bästa dans! Här är den!


Related Posts with Thumbnails


RSS 2.0