(24/8) Min blogg fyller ett år!

Igår hittade jag de här sötnosarna! Det måste nog vara det sötaste jag har sett nån gång!Stackars den lilla mamman... hon har fullt upp! Hahaha.... Men är inte kissarna HELT BEDÅRANDE?

Och just det, jag kom också på att idag har jag faktiskt bloggat i prick ett år!

Related Posts with Thumbnails

(23/8) Bohemian Rhapsody

Ibland behöver jag bara luta mig tillbaka och lyssna på underbar musik och bara njuta. Då passar t.e.x. Queen med Freddie Mercury i spetsen. De var ju helt otroliga.... Bohemian Rhapsody är en av mina favoriter. Den är bara så otroligt vacker och känslosam!

Vilka är dina favoritlåtar med Queen?


Related Posts with Thumbnails

(18/8) Heta vampyrer....!

Snacka om att septembers framsida av Rolling Stone är riktigt het! Alexander Skarsgård, Anna Paquin och Stephen Moyer från True Blood pryder omslaget täckta av blod. Kan det bli bättre???Jag har varit totalt besatt av True Blood hela sommaren och ser på gamla avsnitt av serien varje dag och klarar knappt av att vänta till varje söndag då det kommer nya avsnitt. Jag tänker på True Blood nästan hela tiden, ser inget annat på tv eller dvd och drömmer till och med om serien på nätterna.

True Blood är absolut den bästa serien jag nånsin sett. Det förstod jag efter säsong 3:s första avsnitt. Faktum är att serien är många gånger bättre än nånting annat som gått på tv förut.

Och ändå har jag aldrig varit intresserad av några vampyrserier eller -filmer förut. Men det är seriens geniala skapare, Alan Ball, som skapar magin. Han skrev tidigare det Oscarsbelönade manuset till min favoritfilm American Beauty och skapade den underbara serien Six Feet Under. Jag tror inte Alan Ball KAN misslyckas.


Related Posts with Thumbnails

(14/8) JapanJag tycker många saker med Japan är fascinerande. Som ju märks i många bloggar, om inte annat, så är det japanska modet väldigt populärt och många tar efter, även i Sverige. Det anordnas träffar för tjejer som gillar att klä sig i baby lolita- eller harajuku-stil o.s.v. Som ju syns på bilderna lägger de här tjejerna ner mycket jobb på att få till rätt stil. Men det verkar ju sannerligen vara helt vanligt att ha den här stilen när man går omkring i Tokyo utan att någon reagerar.

Jag tycker de är jättefina. ^_^ Vad tycker du?

Har du klätt dig i någon sån här japansk stil nån gång? Eller har du varit sugen att prova?

Japan har ju sån vacker natur också. Se bara på de här bilderna:

Nån gång vore det kul att åka dit. Jag har kompisar som har varit där och ännu fler som är väldigt intresserade av just Japan. Hur kommer det sig att Japan är ett sånt populärt land just bland ungdomar?

Är du sugen på att resa dit? På sajten Allt om Japan finns en massa bra info och fakta. Man har lätt att drömma sig bort av att kika in där. Och så är det ju praktiskt att läsa om Japan, anpassat just för oss svenskar.

Fler mysiga bilder:


Related Posts with Thumbnails

(6/8) Love the Way You Lie

Yey! Nya videon med Rihanna och Eminem, Love the Way You Lie, har släppts och jag tycker låten är riktigt bra! Kul är ju också att Megan Fox och Dominic Monaghan är med i videon. Här har vi den:ME LIKE!


Related Posts with Thumbnails

(6/8) "A Dangerous Method"

Tänk att det redan är augusti....! Herregud... Jag hänger inte alls med!

Nyligen kom jag på att jag inte har bloggat om (min älskling!) Viggo Mortensens nya film, "A Dangerous Method", som de nu faktiskt till och med har filmat klart! =) Viggo spelar Freud! Jag ser verkligen fram emot den här filmen!

Filmen ska handla om Freud och Carl Jung (spelas av Michael Fassbender) och deras relation. Andra roller spelas av Keira Knightley och Vincent Cassel.


Jag längtar verkligen att se den här filmen, som kommer ut på bio 2011. Viggo har inte gjort någon film sedan "The Road", och den spelades in vintern-våren 2008, så jag tycker det är jättespännande när han tar sig an nya filmer.Det var verkligen kul att se alla bilder från inspelningarna, som jag kom över för nån månad sen, men alltså helt glömt bort att blogga om. För mig är det något magiskt över att se de första bilderna från en av Viggos filmer, för det är en sån lång process innan de börjar promota filmen och sen kommer den på bio och sen dvd, men att se bilder långt innan allt det är väldigt häftigt.  

Viggo är jättefin även med bruna ögon.
Han kommer vara super i den här filmen också! Som i alla andra.....


Här är fler bilder från filmen, som spelades in i Tyskland, Österrike och Schweiz.Filmen regisseras av David Cronenberg, som nu har jobbat med Viggo för tredje gången.

Först gjorde de
"A History of Violence" (2005), och sen
"Eastern Promises" (2007) och nu alltså
"A Dangerous Method" (2011).
Vad som också är jättespännande är att de jobbar på en uppföljare till Eastern Promises!!!Här är trailerna till både "A History of Violence" och "Eastern Promises", ifall du är intresserad.

Har du sett någon av filmerna? Vad tyckte du?
Är det nån mer än jag som längtar till "A Dangerous Method"?


Related Posts with Thumbnails


RSS 2.0