(31/3) Kändisar med dubbelgångare!

Den roliga sajten Totally Looks Like har massor av jämförande bilder på kändisar eller ibland bara olika objekt och deras dubbelgångare. De kanske inte alltid liknar varandra, men de har valt ut bilder då de är som mest lika. Det är faktiskt ganska kul att kika igenom!

Här är några ganska bra jämförelser jag hittade.

Hihihi.... den där sista gör mig illa till mods! Jag vet inte varför. Men herregud vad Kesha liknar John Travolta egentligen. Det skulle kunna VARA honom! Det finns ju ingen del av hennes ansikte som INTE är likt honom! Eller har de manipulerat bilden på nåt sätt?


Related Posts with Thumbnails

(30/3) Beyond the sea

I den här videon kan man se ett lite ovanligt hotell. Man bor nämligen under vattnet! Tittar man ut genom sitt fönster syns massor av fascinerande djur simma omkring. Och vilken utsikt det var från matsalen! Wow!

Vi har väl alla gått under akvarier med hajar som simmar ovanför oss, men tänk att bo flera dagar på det sättet. Det måste vara väldigt häftigt. Eller lite läskigt? 

Jag skulle gärna bo där. Skulle du?


Related Posts with Thumbnails

(29/3) Mina älsklingar!

Så här söta är mina älsklingar när de sover!Fler inlägg och bilder på mina änglar finns i kategorin "Mina katter".


Related Posts with Thumbnails

(28/3) Evil look

Har du sett den här videon förut? Jag hade inte det. Och den har fått 47 miljoner visningar på YouTube!!!! Helt otroligt. Om du ser videon så förstår du nog varför den blev så populär. Gud vad sött det är. Snacka om att det här barnet kommer bli skådespelare vid vuxen ålder.
UPDATE: De ha tagit bort videon!!! Helt sjukt! Hur kan de ta bort en så känd video? Jag trodde de inte tog bort videor som passerat 10-miljoner-strecket eller nåt sånt. Men 47 miljoner är ju nåt helt otroligt. Jag hittade i alla fall en annan version av samma klipp för den som är intresserad.


Related Posts with Thumbnails

(27/3) Millennium-serienFör några dagar berättade mamma för mig att Millennium-triologin har gjorts om till en längre tv-serie. Jag hade verkligen ingen aning om det! Hon hade sett första avsnittet och tyckte det var väldigt bra. Fast hon kunde inte berätta något för mig eftersom jag inte sett något alls av serien än.

Jag blev sugen att se första avsnittet innan avsnitt 2 börjar ikväll.

Sent igår kväll gick första avsnittet i repris. Var det nån annan som kollade? Jag missade så klart början men jag blev sen asförvånad när jag förstod att man bara kunde höra bakgrundsljudet, dialogen hördes knappt alls. Jag höjde TV:ns volym så högt som den aldrig höjts förut, men det hjälpte inte heller. För när jag hörde bakgrundsljuden så var de så höga att man kunde få en hjärtattack.... Jag gav upp och satte mig vid datorn istället.

Men sen kollade jag på SVT Play och där finns avsnittet att se. Yey!

Har du hängt med i serien? Annars hinner du kanske se avsnitt 1 innan avsnitt 2 sänds på tv ikväll. Här finns en länk till första avsnittet på SVT Play! Jag hade gärna bäddat in programmet här på bloggen men man får bara bädda in korta klipp, inte hela avsnitt av program. 

Vad tycker du om Millennium-triologin? Har du sett nån av filmerna på bio redan?

Och just det - kan nån förklara för mig hur de ska kunna sända 6 delar (2 från varje långfilm) av serien? Sista långfilmen har väl inte ens kommit på bio än?


Related Posts with Thumbnails

(26/3) Gonatt-katt

Vilken söt liten sak! Gonatt och kram!


Related Posts with Thumbnails

(25/3) Våffel ål the wäj


Related Posts with Thumbnails

(24/3) Sötnosar!
Related Posts with Thumbnails

(23/3) En sjukdomÄr det bara jag eller borde vi inte ha sympati för någon som har en sjukdom? Tiger Woods och hans fru Elin Nordegren jagas som galningar av paparazzis och omskrivs i media. Och alla ser ner på Tiger som om han vore en brottsling eller nåt liknande. Men herregud.... sexmissbruk är ju en sjukdom! Glöm inte det.

Borde man attackeras p.g.a. ens moral om man är sjuk? Vad anser du?
Skulle Tiger få mer sympati om han vore alkohol- eller drogberoende? Borde man få det?


Related Posts with Thumbnails

(22/3) Big Bang-Abstinens

De senaste veckorna har jag sett mycket på Big Bang Theory, du vet, den underbart roliga serien? Nu har jag kommit ikapp och har inga fler nya avsnitt att se. Buuuuuääääää........ nej, det får inte vara så här!!!! Jag känner verkligen av abstinensen.... hahaha.... som jag alltid får av att följa en bra serie.Gillar du Big Bang Theory??? Skriv gärna vad du tycker! Kram!


Related Posts with Thumbnails

(21/3) Imagine

Har nån någonsin sjungit Imagine bättre än Sibel?


Related Posts with Thumbnails

(20/3) Hahahaha.... så himla sött!


Related Posts with Thumbnails

(19/3) Fantastisk inredning

Hääääääj!
Yey, fredag!

Jag försöker hinna med att göra massor av saker men jag hinner så klart aldrig med mig. Jag gillar inte alls bloggendesignens detaljer här och där, just nu. Nej, gud.... Jag ska fixa så det ser skapligt ut snart.

Jag skulle ju också lägga ut bilder från min och min kompis Kims Uppsala-tripp i måndags, men jag har inte hunnit med det heller. Det kommer dock.

Jag hittade fullt av otroliga bilder på inredning på We Heart It. Det kändes som att det adrig fanns något slut på alla snygga rum jag såg. Varför kan inte jag inreda så där fint???? Varför???? VARFÖR???? Buuääää......

I vilket fall, här ser du en massa av bilderna:


Related Posts with Thumbnails

(18/3) Apa som apar sig

Jag såg den här videon av en nyfiken chimpans på Illustrerad Vetenskaps hemsida. Det är ju helt fantastiskt hur lika chimpanser är oss människor! Ja, eller som en blandning av en människa och E.T.!!! Hihi... Chimpansens fingrar påminner mig om ET i alla fall.Vad häftigt att han är så väldigt nyfiken - leker och petar och försöker förstå. Det får mig att tänka på mina katter. De är också så där nyfikna och vill alltid utforska allting.


Så här står det i artikeln:


En ung schimpans kommer till ett termitbo tillsammans med sin mamma. Hon ser kameran och undersöker den. Schimpanserna i Goualougo är väldigt nyfikna.

I Goualougoregnskogen i norra Kongo använde forskare en fjärrstyrd kamera för att observera schimpanser utan att påverka deras beteende. Schimpanserna uppvisar stor nyfikenhet och en sofistikerad verktygskultur, som inte iakttagits någon annanstans.


Related Posts with Thumbnails

(17/3) Blog addictedRoligt bloggtest finns här!


Related Posts with Thumbnails

(16/3) Örebro....!?Idag var jag och min kompis Kim i Örebro! Hahaha.... nej, jag luras bara. Vi var inte i Örebro, utan i Uppsala! Hahaaa.... jag lyckades aldrig riktigt lära mig vilken av städerna vi egentligen var i. Jag tror jag alltid blandar ihop Örebro och Uppsala för att båda städerna har jättefina äventyrsbad som jag och min familj åkte till när jag var liten. 

Jag och Kim hade i alla fall en jätterolig dag! Men fan vad slut jag blev efteråt! Nu har jag sovit på soffan 3-4 timmar och det behövdes verkligen! Innan det var det fullkomligt omöjligt att sitta ner och samtidigt lyckas ha ögonen öppna.  

Jag kommer med en massa bilder från Uppsala imorgon, ifall du är intresserad. Kram!


Related Posts with Thumbnails

(14/3) Melodifestivalens bästa låtNeo
gjorde "Human Frontier", den allra bästa låten i årets Melodifestival, och så är det bara! Hahaha.... 

Man blir så lycklig av den här låten!
Och den sätter sig på hjärnan så starkt att jag inte ens kan beskriva det. Problemet i Melodifestivalen var bara att låten kanske måste höras några gånger innan den sitter fast. OCH JÄVLAR DÅ SITTER DEN FAST!!!!!! När man har hört den några gånger så föstår man hur bra den är! Det var skandal när den åkte ut i andra chansen förra helgen.

Och Neo sjunger ju redan superhögt i refrängerna. Men ÄNDÅ gör han en tonartshöjning på slutet! Helt otroligt! Låten är så sjukt bra!!!


Related Posts with Thumbnails

(13/3) Grattis Anna Bergendahl!!!GRATTIS ANNA BERGENDAHL!!!

Nyss VANN HON MELODIFESTIVALEN! Herregud vilken karriär hon gjort - och på så kort tid! Och trots att hon bara är 17 år! Fantastiskt! Tänk om hon hade vetat om det här vid hennes fantastiska Idol-audition?

Men tänk att Eric Saade kom tvåa! Salem Al Fakirs låt är ju faktiskt riktigt bra, och borde ha kommit tvåa. "Manboy" är ju pinsamt dålig och barnslig.UPDATE: Jag ser att Eric Saade kom trea, inte tvåa. Och Salem Al Fakir tvåa. Det var ju mycket bättre!

Related Posts with Thumbnails

(13/3) Ny design!Som du ser så har jag nu ÄNTLIGEN tagit bort juldesignen..... Och den nya designen är uppe. Det tog sin lilla tid.... hahahahaha.....

Jag är inte klar med designen så döm mig inte för hårt, snälla.

Nån som längtar till Melodifestival-finalen ikväll??? Jag gör det. Jag har INGEN ANING om vem som kan vinna. Är inte startfältet ovanligt jämnt och svårtippat i år? Jag måste ut och fixa lite grejer idag och jag måste passa på att köpa lite gott snacks till ikväll. Mums!

Vem TROR DU vinner?

Kram och gomorron!

Related Posts with Thumbnails

(12/3) Tror du jag är dum, eller???

Jag läser ofta om religion och ateism på nätet och jag fascineras av att människor över huvud taget kan vara troende. I mina ögon är det väldigt bisarrt att kunna tro på en gud - men framför allt blir jag förbannad på hur många aspekter av det MODERNA samhället som påverkas av VISSA fanatiska människors personliga syn på troende.

Tänk bara på:
- hur sent kyrkan och staten separerades (skrämmande....),
- på att många gifter sig i kyrkan (ofta fast man inte själv är religös...),
- att man begravs på en kyrkogård,
- att vissa människor fortfarande ber bordsbön,
osv osv osv.

Den som tror på NÅGON RELIGION nedvärderar sig själv. Att vara troende innebär att man inte egentligen vet nånting och låter resten av alla frågor vara obesvarade. "En högre makt vet svaret - så jag behöver inte veta det. Jag litar på min gud." Naivt och dumdristigt anser jag.

I och med att vara troende låter personen i fråga bli att söka svar i alla universums frågor. Det är inte bara okunnigt - det visar upp en hel del lathet. "Jag har själv inga svar så jag låter gudar/krafter/energier (vad de nu kallar det) ha alla svar och jag nöjer mig med att inget veta och inget BEHÖVA veta". Otroligt lätt sätt att komma undan... 

Det är precis som alla republikanska fanatiker i USA. De som anser att amerikanska medborgare inte är patriotiska (fan vilket hemskt begrepp det är egentligen.....) ifall de IFRÅGASÄTTER sin egen regering, krigsföring och samhälle...... Hur ska man reagera när de hävdar det......? Ska man tappa hakan eller spy av avsmak?

Självklart måste man ifrågasätta sin regering, sitt samhälle, media - allting! Gör man det INTE är man en dålig medborgare. I Sverige känns det som en självklarhet, men knappast i USA.

Precis på samma sätt ser jag på att vara troende. IFRÅGASÄTT! LÅT INTE ANDRA KOMMA MED ALLA DINA SVAR! Du har all rätt att vara insatt och förstå alla saker som påverkar dig.

Och sen vilken gud just du faktiskt råkar tro på handlar ju i de flesta fall bara om geografiska faktorer. Är du buddist så beror det på att du härstammar från ett buddistiskt land, muslim - muslimskt land, kristen - kristet land, osv.

Så vilken religion du har hade lika gärna kunnat bestämmas av att kasta en tärning och låta slumpen bestämma vilken religion du skulle ha. Eller att spela dart med en karta som mål och kasta en pil mot olika länder och på så vis bestämma vilken religion du ska få.

Förstår du min poäng? Om man tillhör en religion bara för att man råkar födas in i just den - det säger väl allt om hur slumpaktigt ens val av religion är? Vad har du då själv bidragit till i beslutandet? Återigen.... lathet....

Och varför tror du det heter just TROENDE? Jo, för att det inte finns några bevis - det går inte att VETA.

Förstår du vad jag menar med att religion som en företeelse är helt absurt? Att låta biskopar och politiker bestämma hur du borde se på det oförklarliga (och styra samhället med det i åtanke) - är det inte att lägga makten i fel händer? Låt all din makt ligga i DINA egna händer!

Christopher Hitchens är en personlig hjälte för mig och här är en av mina favoritvideor med honom. Det är ett klipp när han intervjuas om den nyligen avlidne amerikanske predikanten Jerry Falwell. Hitchens hycklar som vanligt inte det minsta och berättar gärna vad han tycker om Falwell.

 

 

Jag har också tidigare bloggat om Christopher Hitchens och hur han gick med på att prova waterboarding.

 

 


 

 

Några intressanta artiklar om religion: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Related Posts with Thumbnails

(11/3) Havrefras

Har du sett den här reklamen? Jag ÄLSKAR hönorna!
Gud vad söta de är när de rör sig i takt!!!


Related Posts with Thumbnails

(10/3) Hundarna som blir galna av tv!

Inte all tv - utan just ingressen till "Law and Order"!!!

Massor av hundar verkar ha reagerat på precis samma sätt åt seriens intro..... De hajar till när musiken börjar och ylar sig sen igenom hela låten.

Gillar de musiken eller gillar de den absolut inte? Hör de något underliggande ljud som vi människor inte kan höra? Borde inte någon kunna hitta ljudet i så fall, med tanke på hur uppmärksammat detta fenomen faktiskt har blivit?

Här finns mer info, om du är intresserad.
Och på den här sidan finns massor av videor som visar hur hundar reagerar på introt.


Här finns några av de videorna:
Den här hunden ylar inte - men gud vad tydligt han reagerar på musiken!
Vad tycker du om det här?
Några tankar?
Blir hundarna glada eller sura av musiken?


Related Posts with Thumbnails

(9/3) Fler fina Oscarsklänningar

Här är några fler av de finaste klänningarna från Oscarsgalan.

   

Related Posts with Thumbnails

(8/3) Urkonstig dröm....

En massa babbel..... läs om du orkar.... hahaha.....

Inatt (som ju var IDAG - fan, Oscarsgalan förstör alltid min dygnsrytm varje år!!!) hade jag världens konstigaste dröm. Eller det var många olika scenarier som knappt satt ihop.

Det var nånting med ett hyreshus-komplex som togs över av någon konstig flytande metall-grej som förflyttade sig via trapphusen och plötsligt var alla husväggar täckta av någon slags ståltråd som gjorde att alla inuti husen blev tagna som gisslan....! På nåt sätt var John Travolta också med i det där på nåt sätt... konstigt.

Sen var det en annan sjuk grej som hände, jag var i en gammal dams lägenhet och hon var jätteelak och hade en massa plastdjur som skulle se ut som riktiga. Till slut fick jag förstärkning och vi fick till slut henne att sluta med elakheterna. Jag glömde vad som hände sen. Fast innan dess var det något om nån simtävling.... kommer inte alls ihåg...På nåt sätt var jag sen i ett hus med mina föräldrar och min farbror och hans flickvän skulle komma dit. Vi hade något knäppt 5-delat Abba-sing-a-long eller vad det var? Vad det ens Abba? Det kändes mer som någon fiktiv grupp? Eller en blandninga av Abba och nån annan grupp? Och jag och mamma var till något köpcentrum där vi stötte på en massa intriger som om alla människor där var med i en såpa.

Och sen var det som en ny dröm med en hel massa med Alex Schulman och hans flickvän Amanda och hur de bjöd in folk till deras hus och lurade dem (som typ Blåsningen) och de hade någon extra konstig blåsning där de till och med lurade de som var medvetna om blåsningen. Det var något med pussel och gatstenar. Alla deltagarna tyckte det var skitkonstigt och hann ringa polisen innan Alex och Amanda ens hann stoppa dem. Jag glömde vad som hände sen.

Sen var det en ganska tragisk dröm. Det var en stor fyrkantig byggnad med någon turistattraktion i så det var fullt av besökare som köade. Det handlade om att på 4:e och översta våningen var det som någon slags prickskytte där man skulle skjuta på ett annat hus. Och på andra sidan översta våningen skjöt man kanonkulor på en annat hus i närheten. En liten pojke hade kommit längst fram i kön och skulle få skjuta. Han var riktigt nervös och en tour-guide-kvinna stöttade honom och sa att han inte behövde om han inte ville och att de ändå kunde låtsas för hans familj och vänner att han hade skjutit kanonen och prickskytten. Men han ville göra det ändå. Han skjöt prickskytte och sen kanonen och fick tydligen en "souvenir", en bit av grannhuset han skjutit på. Helt sjukt... och vilken livsfarlig turistattraktion....Plötslig var allt som en film och Kevin Spacey pratade i introt av den.

Sen var jag plötsligt nere på marken och på sidan om huset stod en massa människor och tävlade om hur högt de kunde hoppa - och mätte mot huset. Tydligen hade de övermänskliga krafter för de flesta hoppade 3-4 våningar upp! Jeff Bridges (tydligen påverades jag en hel del av Oscarsgalan.....) hoppade nog högst av alla och kom mer än de 4 våningarnas höjd. Jag försökte också hoppa och kom faktiskt ganska högt.   

Sen kom den tragiska delen. Plötsligt började alla skrika och vi förstod att en del människor runt huset hade börjat skjuta med maskingevär. De hade på sig svarta masker och skjöt åt alla håll. Alla försökte fly men många blev träffade och ramlade ihop direkt. Det var som ett långt gisslandrama och på oilka sidor av byggnaden attackerades en massa människor. Ingen visste vem som skulle bli skjuten och vem som skulle klara sig.

Det var också nåt stort torg i närheten där det också var stridigheter. Och på ett närliggande hustak stod en massa tanks i beredskap. Efter ett tag tänkte jag - hur kan tanks komma upp på ett hustak och hur kan fem tanks stå på ett tegeltak utan att det rasar in???

Sen blev allt plötsligt som en dokumentärfilm och det visades hur de maskerade männen hade synts överallt runt byggnaden innan de samtidigt började skjuta. Och dokumentären tog upp om hur en massa religiösa konflikter hade gjort att terroristerna hade attackerat. Till och med påven var med på nåt hörn.

Sen transporterades drömmen till 2-3-4 år senare och det var någon slags minnescermoni på huset brevid - som pojken och de andra turisterna som hade skjutit med kanonen hade skjutit mot. Hela huset med turistattraktionen var helt borta. Tydligen hade terroristerna helt utplånat huset. Läskigt med terroristdrömmar....

Och sen kom nog en ny dröm (hur många olika drömmar kan man ha på samma natt???). Det var nåt med en massa ungdomar som var på nåt slags semesterboende. Det var en massa båtar, och branta vattenfall som man skulle åka nerför och förmodligen dö om man väl ramlande i vattnet. GIGANTISKA räkor (stora som gummibåtar typ.....!) och en massa intriger och att försöka ta reda på vem av alla inblandade som var skyldig att ha försökt skada en annan av ungdomarna. En massa klotter runt om boendet gav ledtrådar. Det hela var som ett stort deckarmysterium.

Sjuka drömmar, va? Har du haft så här knäppa drömmar?
Skriver du ibland ner vad du drömmer?


Related Posts with Thumbnails

(8/3) Jag vann i en Oscarstävling!! Yey!

Jag har vunnit en av Oscarstävlingarna!!! Åh vad roligt!

Jag kommer att få hem den här Audrey Hepburn-boxen med 7 filmer i!!!! Den är så himla fin!!!


Related Posts with Thumbnails

(8/3) Så var det över!Oscarsgalan är över för i år! Den var ganska bra också. Jag fick 17/24 rätt och vi får se om det räcker till något pris. Jag har varit med i fyra olika tävlingar! Hahaha.....

Hurt Locker blev bästa film, Avatar tror jag bara fick en enda Oscar, kanske två. Men filmen är ju kanske inte riktigt Oscarsmaterial, lite för modern och action-aktig. Men ingen lär ju tveka om att den var superbra. Allt som är bra är ju dock inte tillräckligt "Oscaraktigt".

Gonatt nu! Kram!


Related Posts with Thumbnails

(8/3) Oscar on the wayHur har du det? Sitter du uppe och kollar galan?

Jag blev besviken att Tarantino inte fick sin manus-oscar..... :( Så ska det ju inte vara..... Det var också mitt första fel i Oscarstävlingen..... :( Ledsen igen.....

Men jag skulle ju också skriva var man kan oscarschatta. Här finns en länk.

Related Posts with Thumbnails

(8/3) Favoriter hitills!Jag gillade också Sarah Jessica Parkers klänning. Och Maggie Gyllenhaals klänning var också otroligt fin! Till och med Miley Cyrus var jättefin.

Vilka gillar du?


Related Posts with Thumbnails

(8/3) Röda mattan!

Här kan du se röda mattan live:

Watch live streaming video from theoscars at livestream.com

Related Posts with Thumbnails

(7/3) Mer om Twitter

Ifall du vill följa mig på Twitter - klicka här!

Follow lucy_moran_ on Twitter

Vill du se vad andra skriver om Oscarsgalan på Twitter? Sök tex på #Oscar, #Oscars, #theOscars eller #Oscarsgalan (för svenska resultat) på Twitter.

Här är adresserna till de sökresultaten:
http://twitter.com/#search?q=%23Oscar
http://twitter.com/#search?q=%23Oscars
http://twitter.com/#search?q=%23theOscars
http://twitter.com/#search?q=%23Oscarsgalan

Ser du ett sökresultat du gillar kan du klicka på "Save this search" och få dina favorit-sökord i din högermeny!

Det är ju superkul att se vad sina favoritskådisar Twittrar om Oscarsgalan!

Men det kommer också fler blogginlägg och tips om roliga sajter och chatter m.m. - och mina tips hur man laddar inför galan! Så kom gärna tillbaka under kvällen.


Related Posts with Thumbnails

(7/3) Twitter

Här nedan har du min Twitter (ifall du inte ser den - den tar en stund att ladda) som jag kommer skriva i under galan och så vidare.


Related Posts with Thumbnails

(7/3) Oscar på ingång

Åh nu tycker jag det ska bli riktigt kul, faktiskt! Med Oscarsgalan! Jag har tippat mina vinnare och jag kommer sitta på helspänn för att se hur många rätt jag fick!

Allt går enligt planerna med.... uppesittar-internet-aktiviteterna! Jag har hittat lite coola widgets och sånt.
Och jag har hittat två olika svenska sajter som ska ha chattar. Jag länkar dem i ett senare inlägg.

Här har vi en live-mediespelare som visar intressanta Oscar-relaterade klipp fram till galan. Det är väldigt kul att ha den på i bakgrunden och lyssna medan man surfar.

Förhoppningsvis visar spelaren själva galan senare inatt också!

Watch live streaming video from academyawards at livestream.com

Related Posts with Thumbnails

(6/3) Oscarsupptrappning!Imorgon kommer ju den efterlängtade Oscarsgalan! 

Det ska faktiskt bli riktigt kul ändå, fast "The Road" ju riktigt grymt nog inte fick någon nominering alls. Det gjorde att jag ett tag var ganska sur på allt som hade med oscar att göra.

Finns det ett ord som heter "bojkottig"? Nej, hahaha.... det finns inte, men det var i alla fall det jag var mot Oscarsgalan! Hahahah....

Men nu ska det väl inte straffa galan längre.... Nu ser jag fram emot det hela. Jag har inte förberett mig lika mycket som jag brukar med att plugga på om alla filmer men jag har i alla fall sett "Avatar" och ska försöka hinna se "Inglorious Basterds" innan imorgon natt. Och plugga in lite om en del andra filmer.

Imorgon natt kommer jag blogga/twittra hela natten och du får gärna komma tillbaka då. Förra året fanns en jätterolig chatt också - bara för alla svenskar som ser galan live. Den ska jag också kolla in. Alla länkar kommer jag så klart att skriva ut.

Kommer du också blogga/twittra/chatta under Oscarsgalan? Hör av dig så kan vi kolla in varandra på alla olika sajter och tipsa varann om andra roliga sajter!

Mej oj - nu måste jag ju faktiskt inte glömma Melodifestivalen ikväll! Hehehe.... jag är bara inställd på Oscarsgalan just nu.... Kram!

Related Posts with Thumbnails

(5/3) Egg art

Har du hört talas om konstformen som heter Egg art? Tänk att folk orkar...... Hahaha.....
Snacka om precisionsarbete.....
Related Posts with Thumbnails

(4/3) Center Stage!

Har du sett den helt underbara dansfilmen Center Stage? Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR den!!!!Den handlar om ett gäng ballettdansörer på en skola i New York.

Filmen är otroligt bra med både alla danser och dramatiken med alla dansarna på skolan. Jag kan knappt fatta hur många ämnen den tar upp fast den bara har en vanlig långfilmslängd. Kärlek, killar som bara utnyttjar tjejer, ätstörningar, avundssjuka, pushiga föräldrar, dansare som inte tar vara på sina talanger, kärleksintriger mellan lärarna, att välja mellan en danskarriär och college osv osv. Finalen av filmen är HELT otrolig (som i de flesta dansfilmer, när man tänker efter). Och det är så bra musik, som passar utmärkt till danserna. Michael Jacksons The Way You Make Me Feel och Jamiroquai m.m. och allt passar så otroligt snyggt in! Jody är tjejen som spelar huvudrollen i numret och killarna heter Cooper (blont hår) och Charlie (brunt hår). Det är lite som en kärlekstriangel.Se den bästa av finalens danser här nedan. Och NJUT!!!

Efter 1.00 minut
är det så snyggt när Cooper drar av Jody hennes klänning, gud vad snyggt det är! 
Och jag älskar danssekvensen vid 8.10 EXTRA MYCKET!!!!!

Gud jag låter ju riktigt galen! Men det är bara för att danserna är så jävla bra!!!!!

JAG BER DIG PÅ MINA BARA KNÄN - SE PÅ DEN HÄR VIDEON! DE DANSAR SÅ JÄKLA FINT!!!Det är såklart bättre att se dansen i widescreen - men de som jag hittade i widescreen hade inte med allra första början.

Här nedan är fler dansscener från filmen för den som är intresserad.

Ballettskolans elever får egentligen inte gå några danskurser förutom på skolan men ändå går huvudpersonen Jody en gång till en privat dansskola. Hon får mycket roligare än hon hade trott och blir förvånad att träffa på Cooper, som är en av ballettskolans unga lärare och som hon är lite småkär i. Här är klippen på danslektionen. De dansar så otroligt snyggt!I första videon värmer de upp och i andra videon dansar först killarna själva och sen tjejerna. Gud vad snyggt det är! Kvaliteten är inte super så vi tar små fönster. Men vill du se större så klicka på fullskärm eller dubbelklicka för att se videon på YouTube.Man ser verkligen hur roligt de har!

Här finns en till scen om du är intresserad. Här får vi se en del av Jodys repetition till finaldansen (som fanns ovan - i sista dansen, när Jody hade röd klänning). Cooper har sårat henne och hon tar ut sina agressioner på honom.Mandy Moore gjorde en låt till filmen och vad som är extra kul är att dansaren som spelar den gulliga Charlie i filmen också dansar i musikvideon!Här är musikvideon, som han dansar jättefint i.Jag har sett Center Stage säkert 15 gånger och älskar den! Den är ett måste om du gillar dansfilmer. Rekommenderas starkt!Har du sett filmen?
Skriv gärna vad du tycker!
Nån som blir sugen att se filmen?

Nyligen har det också kommit ut en uppföljare som jag längtar att se!


Related Posts with Thumbnails

(3/3) Nytt ögongodis!

MATTHEW GOODE!Yum yum! Visst är han läcker? Hans accent tillsammmans med hans FANTASTISKA röst är helt otroligt! Jag älskar att se filmer med honom!

Här kan du få höra hans underbara röst!Related Posts with Thumbnails

(2/3) Lyxloft!

Det vore nog min dröm att bo så här! Men jag skulle nog inte klara av det..... Det är ju bara för snyggt! Den här lägenheten finns i Stockholm och kostar multum.
You like???


Related Posts with Thumbnails

(1/3) Äntligen lite vettiga åsikter!

Jag såg den här artikeln på Aftonbladet.

Det är uppfriskande att se någon ha vettiga åsikter om hur man borde tänka om abort. Här finns en länk. Det jag stör mig på är att alla religiösa abortmotståndar-freak tar för givet att det bästa är att föda barnet principiellt ALLTID är det rätta.

I första hand borde man tänka - passar det MIG att föda barnet? Du är den första människan att ha ansvar för. SEN borde man också tänka - passar det BARNET att födas av mig och i gällande omständigheter?
Inget barn förtjänar att födas av människor som inte är idealiska som föräldrar. Det tjänar INGEN på.

Att skaffa barn är något så otroligt stort att man inte ska ta för lätt på det. Jag tycker att människor ska behöva en bra anledning ATT skaffa barn - inte en bra anledning ATT INTE skaffa barn!

Jag har tidigare skrivit vad jag anser om abort här, ifall du är intresserad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,


Related Posts with Thumbnails


RSS 2.0