(2/3) Lyxloft!

Det vore nog min dröm att bo så här! Men jag skulle nog inte klara av det..... Det är ju bara för snyggt! Den här lägenheten finns i Stockholm och kostar multum.
You like???


Related Posts with Thumbnails

Kommentarer
Postat av: Becca & baby

Skulle inte tacka nej till att bo där :ODet jag menade med "Finns alldeles för många yngre tjejer som har sex till höger och vänster utan att skydda sig" var inte att de har för mycket sex, utan att de inte skyddar sig. Jag personligen tycker inte att man är redo att ha sex om man inte skyddar sig (såvida man inte vill ha barn då sålart). Jag själv var dålig på att skydda mig när jag var yngre (inte därför min son finns till, han var planerad, måste bara påpeka det :P), och vet med mig att jag hade sex utav helt fel anledningar och att jag inte alls var redo egentligen. Jag hade heller inte varit redo att ta ett beslut om en ev. abort, förmodligen ännu mindre redo att genomgå en abort. Alla behöver ju inte ha haft det som mig, men jag vet en hel del tjejer som det varit/är liknande för.Förstår precis hur du menar med att barnet blir som ett straff, och det är självklart fel! Det är en svår fråga att ta ställning i, eftersom jag tycker att man baskemig ser till att skydda sig om man inte vill/kan få barn i den situationen man befinner sig i.Självfallet är vi superglada över att Isac äntligen är här :) Har ju gått och längtat så himla länge :PKram på dig!

Skrivet 2010-03-03 @ 00:54:35
Blogg- eller sajtadress: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Therese

Wow! Verkligen mysig och cool lägenhet!

Skrivet 2010-03-03 @ 08:10:40
Blogg- eller sajtadress: http://terees.blogg.se/
Postat av: eemmapeemma

oh, sådär skulle man inte tacka nej till att bo !

Skrivet 2010-03-03 @ 10:38:32
Blogg- eller sajtadress: http://eeemeh.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hej!

Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor).Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konstutsällningar, bussresor... Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dessa upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.

MVH Nathalie

Skrivet 2010-03-03 @ 15:13:46
Blogg- eller sajtadress: http://resaisverige.se
Postat av: Denise[O R D & F O T O]

Hej, vilken fin blogg du har! Kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker. Det vore supersnällt om du ställde en fråga i menyn(min nya funktion), så svarar jag. Bara att kika in;)(A)

Hoppas att din dag har varit bra!

Kram Denise

Skrivet 2010-03-03 @ 16:49:17
Blogg- eller sajtadress: http://photobydenise.se
Postat av: Fia

Det tvivlar jag inte på att det kostar multum att bo där. Fränt!

Skrivet 2010-03-03 @ 17:26:36
Blogg- eller sajtadress: http://dagarmedfia.blogg.se/
Postat av: angelica

Jag har svarat pa din kommentar i min blogg :D

Skrivet 2010-03-03 @ 20:42:17
Blogg- eller sajtadress: http://angielovely.blogg.se/
Postat av: sossi

Hejsan :) vilken fin blogg du har!

allt bra med dej eller? :)

Ha de superbra!

Skrivet 2010-03-03 @ 23:03:24
Blogg- eller sajtadress: http://enriktigblondin.blogg.se/
Postat av: jess

snyggt!

Skrivet 2010-03-04 @ 09:19:44
Blogg- eller sajtadress: http://theshedevil.blogg.se/

♥ Du får gärna kommentera inlägget här:


Ditt namn, sötnos?
Kom ihåg mig?
E-postadress? (den ser bara jag)

Blogg- eller sajtadress?

Din kommentar:

Tack så mycket! ♥♥♥
Trackback

LucyMoran

LucyMorans
"unika besökare"
(sedan 10 nov 2009):
free countersRSS 2.0